Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22/2, 22:00) τη Φερεντσβάρος εκτός έδρας στη ρεβάνς της νίκης του με 1-0 στο Καραϊσκάκη με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League και το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι εκεί είναι ήδη γνωστό.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα, για να τα καταφέρουν όμως, όπως λέει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτεροι και να παίξουν ξανά για τη νίκη.

Όπως και να έχει, είτε παίξει επιθετικά είτε όχι, είτε πιάσει καλή απόδοση είτε όχι, αν ο Ολυμπιακός προκριθεί τότε στην κλήρωση της Παρασκευής (23/2) θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων και θα κληρωθεί με έναν από τους δυνατούς, οι οποίοι είναι οι ομάδες που είχαν πάρει την 1η θέση στους ομίλους.

Πρόκειται, δηλαδή, για τις εξής ομάδες: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε.

Με δεδομένο, επομένως, ότι στη φάση των «16» δεν γίνεται να κληρωθούν ομάδες από την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Πειραιωτών θα είναι οι Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε.

Σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, από την άλλη, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη αφού θα πρέπει πρώτα να γίνουν οι ρεβάνς των play off ώστε να φανεί ποιες ομάδες θα προκριθούν και θα μπουν στο γκρουπ των ανίσχυρων.