Η Μίλαν νίκησε με 3-0 τη Ρεν στο πρώτο ματς για τα play off του Europa League και είναι σχεδόν σίγουρη για την πρόκριση, όπως και η έκπληξη Καραμπάγκ που πέρασε με 4-2 από την έδρα της Μπράγκα, ενώ στο Europa Conference League η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε βήμα πρόκρισης νικώντας με 1-0 εκτός έδρας τη Μπέτις.

Στο Europa League, η Μίλαν με δύο γκολ του Λόφτους-Τσικ και ένα του Λεάο επικράτησε της Ρεν με 3-0 στο Σαν Σίρο και θα είναι στην επόμενη φάση εκτός κι αν συμβούν παλαβά πράγματα στη ρεβάνς, ενώ αγκαλιά με την πρόκριση είναι και η Καραμπάγκ, η οποία πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί της Μπράγκα.

Από εκεί και πέρα, στο Ρότερνταμ η Φέγενορντ προηγήθηκε κόντρα στη Ρόμα αλλά ο Λουκάκου διαμόρφωσε το τελικό 1-1, ενώ νίκες πανηγύρισαν οι Μπενφίκα (2-1 την Τουλούζ) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (3-1 εκτός έδρας τη Γιουνγκ Μπόις).

Τα αποτελέσματα στο Europa League…

Φέγενορντ – Ρόμα 1-1
Γαλατασαράι – Σπάρτα Πράγας 3-2
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μαρσέιγ 2-2
Γιουνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-3
Μίλαν – Ρεν 3-0
Μπενφίκα – Τουλούζ 2-1
Λανς – Φράιμπουργκ 0-0
Μπράγκα – Καραμπάγκ 2-4

Conference League: Βήμα πρόκρισης η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σε ό,τι αφορά τους πρώτους αγώνες των play off του Europa Conference League, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση νικώντας με 1-0 εκτός έδρας τη Μπέτις ενώ ο Άγιαξ στο τέλος απέφυγε την εντός έδρας ήττα από τη Μπόντο Γκλιμτ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2.

Τα αποτελέσματα στο Europa Conference League…

Μόλντε – Λέγκια Βαρσοβίας 3-2
Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 1-0
Στουρμ Γκρατς – Σλόβαν Μπρατισλάβας 4-1
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Άιντραχτ 2-2
Άγιαξ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2
Μακάμπι Χάιφα – Γάνδη 1-0
Μπέτις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1
Σερβέτ – Λουντογκόρετς 0-0