Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν στην αποστολή της Λίβερπουλ για τον αγώνα με τη Μπέρνλι για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην κλείδα τον Δεκέμβριο και αρχίζει να ανεβάζει στροφές όπως φάνηκε και στο βίντεο από την προπόνηση της αγγλικής ομάδας, δίνοντας την απάντησή του και στον Άντριαν.

Ο 27χρονος διεθνής αριστερός μπακ έχει επιστρέψει πλέον στη δράση και στόχος του είναι να βρει ρυθμό όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις για τα μπαράζ του Μαρτίου, όπου η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Euro 2024.

Όπως, λοιπόν, δείχνει και το βίντεο που ανέβασε στα social media η Λίβερπουλ, ο Τσιμίκας ήταν «ζεστός» στην προπόνηση σκοράροντας με τρία συνεχόμενα βολέ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τους συμπαίκτες του, ένας εκ των οποίων πήρε και την απάντησή του.

«Τα αφιερώνω σε αυτόν τον τύπο εκεί πέρα, τον Άντριαν, που όταν αστόχησα στο πρώτο μου σουτ μού είπε να σταματήσω», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο Έλληνας αριστερός μπακ προς την κάμερα.