Η κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει κατακτήσει 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα, αμφισβητείται έντονα φέτος αφού η εκπληκτική Λεβερκούζεν, η οποία παραμένει αήττητη, τη νίκησε με 3-0 για την 21η αγωνιστική της Bundesliga και πήγε στο +5.

Οι Βαυαροί πήγαν στην έδρα της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο με στόχο να την υποχρεώσουν στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα να την προσπεράσουν στη βαθμολογία αφού πριν την έναρξη ήταν στο -2. Μετά τη λήξη, όμως, η ομάδα του Τόμας Τούχελ είναι στο -5 αφού ηττήθηκε και μάλιστα με 3-0.

Το… πάρτι της Λεβερκούζεν άρχισε στο 18′ με το 1-0 από τον Στάνισιτς, ο οποίος είναι δανεικός από τη Μπάγερν, και συνεχίστηκε στο β’ μέρος: 2-0 στο 50′ με ωραίο πλασέ του Γκριμάλντο που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, δοκάρι στο 88′ σε σουτ του Φρίμπονγκ και 3-0 από τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις.

Όλα καλά, επομένως, για την ομάδα του Αλόνσο που αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ενώ οι Βαυαροί, από την άλλη πλευρά, απολογήθηκαν στους δικούς τους, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν κατά τη διάρκεια του ματς.