Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο υπήρξε ανατροπή στην ανατροπή, η Ίντερ νίκησε με 4-2 τη Ρόμα εκτός έδρας για την 23η αγωνιστική της Serie A και πήγε στο +7 από τη Γιουβέντους, η οποία παίζει τη Δευτέρα (12/2) με την Ουντινέζε.

Το ματς άρχισε με τους Ρωμαίους να έχουν ευκαιρία με τον Ελ Σαράουι στο 2′ και συνεχίστηκε με τους Μιλανέζους να ανοίγουν το σκορ στο 17′ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Ατσέρμπι μετά την εκτέλεση κόρνερ.

Έτσι έγινε το 0-1 αλλά οι γηπεδούχοι δεν απογοητεύθηκαν, βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 28′ με την κεφαλιά του Μαντσίνι μετά την εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι.

Με ψυχολογία, μάλιστα, από την ισοφάριση η Ρόμα προσπάθησε για την ανατροπή πριν το τέλος του ημιχρόνου και τα κατάφερε στο 44′ με τον Ελ Σαράουι, ο οποίος ολοκλήρωσε την αντεπίθεση γράφοντας το 2-1 με περιπετειώδη τρόπο αφού η μπάλα βρήκε και στα δύο κάθετα δοκάρια πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι Ρωμαίοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα, όταν όμως επέστρεψαν από αυτά δέχθηκαν αμέσως και συγκεκριμένα στο 49′ την ισοφάριση με την προβολή του Τουράμ μετά το γύρισμα του Νταρμιάν από δεξιά (2-2).

Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, στο 56′, το αυτογκόλ του Ανχελίνιο μετά τη σέντρα του Μχιταριάν έφερε για το 2-3 για την Ίντερ, η οποία είδε με χαρά στο 70′ τον Λουκάκου να… μην ξέρει τι θέλει να κάνει στο τετ α τετ με τον Ζόμερ και να χάνει την ευκαιρία για ισοφάριση.

Και αφού δεν έγινε το 3-3, στο 93′ έγινε το 2-4 από τον Μπαστόνι στην αντεπίθεση μετά την πάσα του Αρναούτοβιτς, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.