Το Αμβούργο υποδέχθηκε το Αννόβερο για την 21η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας, σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε για μισή ώρα επειδή οι οπαδοί των φιλοξενούμενων σήκωσαν ένα πανό με το οποίο απειλούσαν τον πρόεδρο της ομάδας τους.

Το γερμανικό ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή, στην οποία θα επιτρέπεται η είσοδος επενδυτών στις ομάδες. Αυτό αποφάσισε πριν λίγους μήνες το DFL, ο οργανισμός επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη Γερμανία, με τους οπαδούς των ομάδων να μη συμφωνούν.

Αυτό το έχουμε δει τόσο με διαμαρτυρίες όπως το να πετάξουν μπαλάκια του τένις την ώρα του αγώνα ή ακόμη και σοκολατένια νομίσματα, αλλά το βλέπουμε τώρα και με απειλές προς όσους είναι υπέρ της εισόδου επενδυτών, όπως για παράδειγμα ο πρόεδρος του Αννόβερο, Μάρτιν Κιντ.

Στον αγώνα, λοιπόν, με το Αμβούργο οι οπαδοί του Αννόβερο σήκωσαν ένα απειλητικό πανό προς τον Κιντ, ο οποίος φαινόταν να είναι στο στόχαστρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για μισή ώρα και να ξαναρχίσει όταν το πανό κατέβηκε.

Για την ιστορία, έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς, το Αννόβερο πήρε την εκτός έδρας νίκη με 4-3.