Μπορεί ο Ολυμπιακός να ξεκαθάρισε πριν λίγες μέρες ότι οι κινήσεις του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σε ό,τι αφορά τις αφίξεις ολοκληρώθηκαν, σε Ισπανία και Πορτογαλία όμως αναφέρονται στους Ρούμπεν Βέζο και Ζοβάνε Καμπράλ, την ίδια ώρα που ο Μάριος Βρουσάι πάει στη Ρίο Άβε ως δανεικός.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει έξι παίκτες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και συγκεκριμένα τους Φραν Ναβάρο, Τσικίνιο, Όρτα, Κάρμο, Άμπι και Ζέλσον Μαρτίνς, στην ιβηρική χερσόνησο όμως πιστεύουν ότι μπορεί να γίνουν οκτώ τελικά.

Ο Ολυμπιακός συνδέεται ξανά με τον Ρούμπεν Βέζο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού ενώ υπάρχουν σενάρια και για τον εξτρέμ Ζοβάνε Καμπράλ. Σε ό,τι αφορά τον 29χρονο Βέζο, αγωνίζεται στη Λεβάντε και στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος αφού λήγει το συμβόλαιό του και δεν έχει δείξει διάθεση να το ανανεώσει. Δεν αποκλείεται, επομένως, η ισπανική ομάδα να είναι θετική για την παραχώρησή του άμεσα έστω για ένα μικρό ποσό.

Όσο για τον 25χρονο Καμπράλ, φέτος είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ιταλική Σαλερνιτάνα, με την οποία μετράει 13 συμμετοχές και 2 γκολ. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, είναι εφικτό για τον Ολυμπιακό, αν όντως τον θέλει, να τα βρει με τη Σπόρτινγκ και ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως και να έχει, αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει άμεσα αφού η μεταγραφική περίοδος λήγει την Τετάρτη (31/1).

Στη Ρίο Άβε ο Βρουσάι

Την ίδια ώρα, η Ρίο Άβε ανακοίνωσε την απόκτηση του Βρουσάι με δανεισμό ως το τέλος της σεζόν, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να φεύγει για δεύτερη φορά στο εξωτερικό αφού είχε περάσει 1,5 χρόνο στην ολλανδική Βίλεμ. Τη φετινή σεζόν ο Βρουσάι είχε οκτώ συμμετοχές στον Ολυμπιακό.