Ο Ολυμπιακός απέκτησε έξι παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και δεν πρόκειται να κινηθεί για άλλον πλέον, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή στο ρόστερ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο, ενώ παράλληλα περίμεναν την τελική απάντηση για τον Νεμάνια Ράντονιτς της Τορίνο. Τώρα, όμως, δεν την περιμένουν και ο λόγος είναι ότι αποφάσισαν να κλείσουν τη μεταγραφική καμπάνια τους.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, δεν πρόκειται πλέον να γίνει κάποια άλλη κίνηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας πάντως έγινε αρκετή δουλειά αφού αποκτήθηκαν έξι ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός πήρε έναν επιθετικό (Φραν Ναβάρο), δύο χαφ (Τσικίνιο και Όρτα), δύο στόπερ (Κάρμο και Άμπι) και έναν εξτρέμ (Ζέλσον Μαρτίνς), με τη διοίκηση να μην προχωράει σε κάποια άλλη κίνηση και τον Κάρλος Καρβαλιάλ να ξέρει πλέον ποιο θα είναι το ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει για το υπόλοιπο της σεζόν.