Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Σαν Λορέντσο για την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες που αναμενόταν την Κυριακή (28/1) να έρθει στην Αθήνα αλλά τελικά αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην αποκτήσει τον Αργεντίνο στόπερ, την ίδια ώρα που ελπίζει σε απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς.

Το όνομα του Ερνάντες έπαιζε συνεχώς για τους Ερυθρόλευκους τις τελευταίες εβδομάδες και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα γίνει η μεταγραφή… τελικά δεν θα γίνει. Μπορεί οι πληροφορίες να ήθελαν τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό στην Ελλάδα την Κυριακή (28/1), τελικά όμως αυτό δεν θα συμβεί αφού στον Πειραιά άλλαξαν γνώμη.

Έχοντας κουραστεί από τη στάση της Σαν Λορέντσο και υπολογίζοντας ότι ήδη έχουν αποκτηθεί δύο κεντρικοί αμυντικοί και συγκεκριμένα οι Κάρμο και Άμπι, στον Ολυμπιακό αποφάσισαν τελικά να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Ερνάντες, βάζοντας το τέλος σε αυτή την υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις κινήσεις τους για την απόκτηση του Ράντονιτς από την Τορίνο, προκειμένου να ενισχυθούν στα άκρα της επίθεσης. Αν αποκτηθεί ο Σέρβος, όλα καλά. Αν όχι, τότε στον Πειραιά θα κλείσουν τη χειμερινή μεταγραφική καμπάνια τους με την απόκτηση έξι παικτών και συγκεκριμένα των Κάρμο, Άμπι, Ναβάρο, Μαρτίνς, Τσικίνιο και Όρτα.