Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Super League και οι οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» για να δώσουν σύνθημα νίκης και να συνοδεύσουν την αποστολή της ομάδας μέχρι το γήπεδο της Τούμπας.

Οι δύο ομάδες είναι μαζί στους 44 βαθμούς, στο -1 από την ΑΕΚ που νίκησε νωρίτερα τον ΟΦΗ, πράγμα που σημαίνει πως όποια εκ των δύο επικρατήσει θα βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο καθένας, επομένως, μπορεί να αντιληφθεί πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας και οι οπαδοί του δικεφάλου του βορρά φρόντισαν να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα λίγες ώρες πριν την έναρξη.

Εκατοντάδες, επομένως, φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, προκειμένου να αποθεώσουν τους πάντες και να συνοδεύσουν τους Ασπρόμαυρους μέχρι και το γήπεδο της Τούμπας.

Με συνθήματα και πυρσούς οι οπαδοί του δικεφάλου του βορρά ζήτησαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τη μάχη να έχει πάρει… φωτιά πλέον, όπως δείχνει και η βαθμολογία της Stoiximan Super League.