Ο Γιόνι Ότο τα βρήκε με τη Γουλβς για την αποχώρησή του και αυτό άνοιξε τον δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες, με τον παίκτη να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (26/1) για να ντυθεί και επισήμως στα ασπρόμαυρα.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος μπορεί να παίξει και δεξιά αν χρειαστεί, είναι αρκετά έμπειρος έχοντας καταγράψει 290 συμμετοχές σε La Liga και Premier League και η εμπειρία, πέρα από την ποιότητα, είναι κάτι που χρειάζεται ο δικέφαλος του βορρά.

Όλα δείχνουν, επομένως, ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της Γουλβς, Γκάρι Ο’ Νιλ, να ερωτάται για το θέμα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με τη Μπράιτον και να δίνει την ακόλουθη απάντηση.

«Ο Γιόνι είναι κοντά σε ένα deal που θα είναι καλό για εκείνον, γιατί θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Όλοι θυμούνται πόσο φανταστικός παίκτης ήταν για το κλαμπ. Αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα επιστρέψει πίσω στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν βλέπω άλλους παίκτες να φεύγουν και αν δεν αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα δεν θα προσθέσουμε κάποιον στο ρόστερ».