Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής είναι ο ΠΑΟΚ αφού συμφώνησε σε όλα με τον Γιόνι Ότο που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Γουλβς με την οποία δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2025 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Υπογραφές ακόμη δεν υπάρχουν οπότε το θέμα δεν έχει κλείσει. Σε μια μεταγραφική περίοδο, άλλωστε, μπορεί να συμβούν τα πάντα και έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Στις τάξεις του δικεφάλου του βορρά, όμως, είναι σχεδόν σίγουροι πλέον για την απόκτηση του 29χρονου αριστερού μπακ που μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας αν χρειαστεί.

Έχοντας γράψει 290 συμμετοχές σε La Liga και Premier League με τις φανέλες των Θέλτα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουλβς, ο Γιόνι Ότο είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει όχι μόνο ποιότητα αλλά και εμπειρία στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό είναι κάτι που το χρειάζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν, όπου θα κριθούν όλα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Ο Ισπανός πλάγιος μπακ έχει συβόλαιο με τη Γουλβς ως το καλοκαίρι του 2025 αλλά έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει τον παίκτη, αν όλα πάνε καλά, στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας για ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και ανακοινώσεις.