Όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλείται σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ για δυσφήμηση του αθλήματος ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις για όσα ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι επικράτησαν στην αναμέτρηση της Δευτέρας (22/1) στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά κλείδωσαν την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Basket League, άρα και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ, αλλά παρ’ όλα αυτά είχαν παράπονα από τη διαιτησία και τα εξέφρασαν μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επομένως, καλείται από τον αθλητικό δικαστή για δυσφήμηση του αθλήματος ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για όσα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μέσω μιας σειράς από stories στο Instagram τα είχε βάλει με τη διαιτησία και με την ΕΟΚ, έχοντας βάλει και hashtag το #EOKMAFIA, δίνοντας συνέχεια και την επόμενη μέρα μέσω νέας ανάρτησης στην οποία αναφερόταν στους διαιτητές, την ΕΟΚ και την ΚΕΔ.