Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση της διοίκησης να τον απολύσει και να προσλάβει τον Φατίχ Τερίμ, γεγονός που μάλλον δεν στενοχώρησε και ιδιαίτερα τον Λάζλο Κλεϊχέισλερ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Ούγγρος χαφ είχε ντυθεί στα πράσινα τον Ιανουάριο του 2023, πριν ένα χρόνο δηλαδή, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2026 και έχοντας ως στόχο να έχει θέση βασικού τη νέα σεζόν. Αυτό, όμως, δεν έγινε παρά το γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς τον είχε στο αρχικό σχήμα σε αρκετά από τα καλοκαιρινά φιλικά.

Ο Κλεϊνχέισλερ τελικά, εξαιτίας και του τραυματισμού του, έκανε μόλις πέντε συμμετοχές φέτος με τον Παναθηναϊκό έχοντας συνολικά μόλις 77 λεπτά χρόνο συμμετοχής και παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Χάιντουκ, με αποτέλεσμα να μιλήσει τώρα σε κροατική ιστοσελίδα και να εκφράσει τα παράπονα που είχε από τον πρώην προπονητή των Πράσινων.

«Δεν ξέρω καν γιατί, αλλά η σχέση μου με τον προπονητή μου δεν ήταν καλή. Ο λόγος για μένα είναι ακόμα ένα μυστήριο, απλά δεν με έβλεπε. Είχα έναν σύντομο τραυματισμό, αλλά ο τραυματισμός δεν είναι το κλειδί της ιστορίας. Ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό και δεν συμπεριλήφθηκα καν στη λίστα της αποστολής του Europa League. Πραγματικά αυτό με πλήγωσε», ήταν τα λόγια του Ούγγρου.