Με γκολ του Μιριτέλο στο 90ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Βόλο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και παρέμεινε στην 6η θέση, στο +3 από τον Ατρόμητο που είναι στην 7η.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν καλό για τους γηπεδούχους αφού στο 13ο λεπτό ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος αποχώρησε δακρυσμένος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, ο οποίος μάλλον είναι σοβαρός, αφήνοντας τη θέση του στον Γραμματικάκη. Από εκεί και πέρα, λίγα, πολύ λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες.

Τόσο οι Αρκάδες όσο και οι Θεσσαλοί προσπαθούσαν να κάνουν κάτι καλό επιθετικά αλλά δεν απέφευγαν τα λάθη, με συνέπεια το πρώτο ημίχρονο να κυλήσει χωρίς να υπάρξει κάποια μεγάλη φάση, είτε για τη μία είτε για την άλλη πλευρά.

Στο β’ μέρος, όμως, τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως… Στο 50′ ο Χουχούμης πρόλαβε την τελευταία στιγμή και απομάκρυνε μετά τη σέντρα του Γκλάβτσιτς, για να ακολουθήσει στο 63′ η ευκαιρία για τον Αστέρα με το γύρισμα του Καλτσά για τον Κρέσπι, τον οποίο κατάφερε να κόψει ο Μύγας.

Ένα 10λεπτο μετά, στο 73′, ο Βόλος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Σιέλη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι από κοντά και τον Ασλανίδη στη συνέχεια της φάσης να έχει κι αυτός δοκάρι με κεφαλιά, με την… τιμωρία για αυτή τη μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία να έρχεται στο 90′: Σέντρα του Καλτσά, ο Μιριτέλο κινήθηκε σωστά και με κεφαλιά έκανε το 1-0 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (13΄ Γραματικάκης), Καρμόνα (85΄ Μπαρτόλο), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο, Γκος (71΄ Γιαμπλόνσκι), Καλτσάς, Ζουγλής (71΄ Μάντζης), Κρέσπι, Μιριτέλο.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (90΄+4 Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (90΄+4 Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Κόμπα (66΄ Τσοκάνης), Γκαρσία (79΄ Ράσιτς), Μωραΐτης.