Οι Λος Άντζελες Λέικερς πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα του NBA καθώς επιβλήθηκαν με 132-131 των Τορόντο Ράπτορς στην «Crypto.com Arena» της Πόλης των Αγγέλων τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/1), αλλά το highlight του αγώνα είχε πρωταγωνιστή έναν εύστοχο και πλέον πλούσιο οπαδό.

Ο Άνθονι Ντέιβις μπορεί να έβαλε 41 πόντους και να μάζεψε 11 ριμπάουντ και να εντυπωσίασε, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρόσθεσε 22 πόντους με 12 ασίστ καθώς η ομάδα τους έφτασε σε ρεκόρ 19-19 στο ΝΒΑ, αλλά ο σταρ του ματς ήταν Φιδέλ Όλμος.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης και προτού βγουν από τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, όπως συνηθίζεται στους αγώνες του NBA είναι στιγμές που οι σπόνσορες των συλλόγων διοργανώνουν events και διαγωνισμούς. Οι Λέικερς σε συνεργασία με τους δικούς τους σπόνσορες προσέφεραν 100.000 δολάρια για όποιον κατάφερνε να ευστοχήσει σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Ο Όλμος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του.

Πήρε, λοιπόν, φόρα και ντύθηκε… Στεφ Κάρι, σκοράροντας από το κέντρο του γηπέδου και κερδίζοντας το μεγάλο ποσό. Το κοινό ξεσηκώθηκε και αποθέωσε τον άνδρα, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων και δη εκείνοι των Λέικερς που βρίσκονταν στο παρκέ εκείνη την στιγμή δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Μετά το ματς ο Όλμος μίλησε στο ESPN και αποκάλυψε πως στη ζωή του είχε βάλει δύο σουτ από το κέντρο ενός γηπέδου. «Ήμουν αγχωμένος και προσπαθούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να βάζει το καλάθι. Νιώθω πολύ καλά που έβαλα το καλάθι. Ώρα να πληρώσω χρέη και μετά να πάρω κάτι καλό για τους δικούς μου», είπε και αποκάλυψε πως οι παίκτες των Λέικερς όπως ο Όστιν Ριβς και ο Ρούι Χατσιμούρα του έδωσαν συγχαρητήρια για την επιτυχία του.