Το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στην Ισπανία το 2024 ήρθε στον κόσμο στο Βίγο της Γαλικίας και οι γονείς του αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα Κιλιάν προς τιμήν του Γάλλου επιθετικού Μπαπέ.

Ο μπαμπάς του νεογέννητου είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και «ερωτευμένος» με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ είναι και υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε με τον Μπαπέ να συνδέεται για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο με τη «βασίλισσα» αποφάσισε να κάνει το βήμα και να του δώσει το όνομα του «KM7» που αναμένεται να φορέσει τη φανέλα των «μπλάνκος».

Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική ιστοσελίδα «Relevo», στην Ισπανία, έχουν γεννηθεί 679 μωρά που έχουν ονομαστεί με το όνομα του Μπαπέ. Σε τρία χρόνια, υπάρχουν ήδη 13 περισσότερα από ό,τι την προηγούμενη δεκαετία. Στη δεκαετία του ’80, μόνο πέντε άτομα είχαν αυτό το όνομα, συμπεριλαμβανομένων ξένων. Συμπτωματικά ή όχι, ο μέσος όρος ηλικίας των «Κιλιάν» στην Ισπανία, τα 4,5 χρόνια, ωθεί στο να βγει το συμπέρασμα πως η αύξηση οφείλεται στον Μπαπέ και τη σύνδεσή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συγκρουόμενες εξελίξεις

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας συγκρουόμενα ρεπορτάζ που αφορούν στο μέλλον του Κιλιάν Μπαπε. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο αυτού του έτους και ήδη έχει δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για να ενσωματωθεί σε αυτή το καλοκαίρι.

Κι ενώ ο ίδιος λέει πως δεν έχει αποφασίσει, από τη μια οι «Times» υποστηρίζουν πως ο Γάλλος επιθετικός απέρριψε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και σκέφτεται πολύ σοβαρά την Λίβερπουλ κι από την άλλη γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τα έχει ήδη βρει με τη «βασίλισσα» και μάλιστα για ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης διαρρέει πως «κυνηγάει» τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι.