Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ηττήθηκε με 1-2, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον στο -8 από την κορυφή, με την ομάδα και τη διοίκηση να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία για δύο συγκεκριμένες φάσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Μασούρα πριν το τέλος του πρώτου μέρους, μπαίνοντας στο δεύτερο με στόχο να ανατρέψουν την κατάσταση. Δεν τα κατάφεραν όμως, με συνέπεια η βαθμολογία να μην είναι καθόλου καλή πλέον και το κλίμα να είναι πολύ βαρύ για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για δύο φάσεις. Η πρώτη είναι αυτή του 68ου λεπτού με το γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε επειδή θεωρήθηκε ότι έκανε κοντρόλ με τη βοήθεια του χεριού, με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων να υποστηρίζουν ότι δεν ήταν χέρι αλλά ώμος.

Η δεύτερη φάση είναι αυτή του 73ου λεπτού, όταν ο Ναβάρο βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα του Κάλενς, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι και με την απόφασή του συμφώνησαν και στο VAR αφού ήλεγξαν τη φάση και αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε πέναλτι.