Ο Μαντί Καμαρά παρουσιάζεται και πάλι ως στόχος της Λυών, με τα γαλλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως αυτή τη φορά μπορεί να προχωρήσει το θέμα και με τον παίκτη να μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν αφού δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι Ερυθρόλευκοι το ήξεραν ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα ήταν «γεμάτη» για αυτούς αφού θέλουν να προχωρήσουν σε 4-5 μεταγραφές και ήδη έχουν κάνει δύο, παράλληλα όμως υπάρχουν και ανοιχτά μέτωπα όπως αυτό του 26χρονου χαφ από τη Γουϊνέα που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Καμαρά δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και αυτό τον κάνει ακόμη πιο ελκυστικό για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με τα γαλλικά ΜΜΕ να συμπεριλαμβάνουν σε αυτές και τη Λυών. Πρόκειται για ένα σενάριο που υπήρχε και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως να υπάρξουν εξελίξεις.

Τώρα, σύμφωνα με τους Γάλλους, η Λυών επανέρχεται στη διεκδίκηση του παίκτη και μένει να φανεί αν θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει άμεσα κάνοντας πρόταση στον Ολυμπιακό ή ως ελεύθερο για το καλοκαίρι.