Η ΑΕΚ πήγε στο Αγρίνιο για τη νίκη που θα την ανέβαζε στην κορυφή της βαθμολογίας και προηγήθηκε με 2-0 στο 14′, στη συνέχεια όμως δεν διαχειρίστηκε όπως έπρεπε την κατάσταση και τελικά ο Παναιτωλικός το έκανε 2-2, με τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει λόγο για λάθη που θα πρέπει να διορθωθούν για ακόμη μία φορά.

Η Ένωση έκανε τέλειο ξεκίνημα στον αγώνα και με δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο έδειχνε έτοιμη να πάρει το τρίποντο, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και υποχρεώθηκε σε γκέλα, με αποτέλεσμα να είναι στο -1 από την κορυφή και όχι σε αυτή. Ένα αποτέλεσμα που κλήθηκε να εξηγήσει ο προπονητή της στις πρώτες δηλώσεις -στην Cosmote TV- αμέσως μετά τη λήξη.

«Θα πρέπει να αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι για να εξηγήσουμε το πως ήρθε η ισοπαλία. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, μετά όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμός, αρχίσαμε να… σβήνουμε και κάναμε λάθη», είπε αρχικά ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων και συνέχισε: «Δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Η απόδοσή μας δεν έχει να κάνει με τη χαλάρωση, αλλά με τα λάθη τα οποία πρέπει να διορθωθούν ακόμη μία φορά».