Η Τέιλορ Σουίφτ δεν συγκρατήθηκε και η κάμερα την «συνέλαβε» να βρίζει καθώς διαφώνησε με την απόφαση των διαιτητών, ενώ παρακολουθούσε από την εξέδρα τον αγώνα NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) ανάμεσα στους Κάνσας Σίτι Τσιφς, του συντρόφου της Τράβις Κέλσι, με τους Νιού Ίνγκλαντ Πέιτριοτς.

Η δισεκατομμυριούχος ποπ σταρ βρέθηκε στις εξέδρες του «Gilette Stadium» στο Φόξμπορο της Μασαχουσέτης με τον πατέρα της Σκοτ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση όπου ολοκληρώθηκε με τους Τσιφς νικητές με 27-17. Για πρώτη φορά, δε, εδώ και τρεις μήνες που βρίσκεται σε σχέση με τον Τράβις Κέλσι, αντέδρασε τόσο έντονα έπειτα από απόφαση διαιτητών.

Στη συγκεκριμένη φάση, ο Κέλσι περίμενε την μπάλα για να σημειώσει touchdown, αλλά αντίπαλος αμυντικός τον έβγαλε εκτός πορείας και η Σουίφτ περίμενε από τους διαιτητές να σφυρίξουν φάουλ, το λεγόμενο pass interference. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ κι εκείνη φώναξε «ρε γαμ…ο». Το κλιπ έγινε viral στα social media καθώς η Σουίφτ που ως τώρα είχε δείξει μια ήρεμη πλευρά τις προηγούμενες φορές που βρέθηκε στις εξέδρες, στη συγκεκριμένη δεν συγκράτησε τον οπαδό που κρύβει μέσα της και τα άκουσαν αυτοί που τα… ακούν συνήθως.

Οι Κάνσας Σίτι έχουν εννιά νίκες και τρεις ήττες έπειτα από 12 ματς και στοχεύουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και αυτή τη σεζόν. Η Τέιλορ Σουίφτ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας που βρέθηκε στα επίσημα, είδε τους Τσιφς να χάνουν από τους Γκριν Μπέι Πάκερς (27-19) και από τους Μπάφαλο Μπιλς (20-17) με αποτέλεσμα να θεωρηθεί πως φέρνει… κακοτυχία. Ίσως γι’ αυτό πανηγύριζε χοροπηδώντας σε ό,τι καλό έκαναν οι Τσιφς μιας και ο Τράβις Κέλσι δεν έπαιξε πολύ καλά σε αυτό το ματς.