Ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι 100% επαγγελματίες και για να είναι σίγουρος ότι συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της L’Equipe, έχει μισθώσει υπάλληλο του κλαμπ για να τους παρακολουθεί.

Ο Ισπανός προπονητής φημίζεται για το πόσο αυστηρός είναι σε θέματα πειθαρχίας και αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, που οι Νεϊμάρ και Μάρκο Βεράτι αποφάσισαν να αποχωρήσουν το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας τελικά σε ομάδες του αραβικού κόσμου.

Το γεγονός ότι έφυγαν αυτοί οι δύο, όμως, δεν σημαίνει ότι χαλάρωσε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μάλλον δεν εμπιστεύεται σε απόλυτο βαθμό τους παίκτες του. Έτσι, όπως αναφέρει η L’Equipe, μίσθωσε υπάλληλο του κλαμπ ώστε να παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τη νυχτερινή ζωή τους.

Τακτική που είναι αμφίβολο κατά πόσο θα αρέσει στους παίκτες της Παρί οι οποίοι έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι κακομαθημένοι, με τους προπονητές να είναι συνήθως αυτοί που… πληρώνουν τον λογαριασμό στο τέλος.