Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (14/12) τη Μπάτσκα Τόπολα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ότι ο στόχος είναι η νίκη.

Οι Ερυθρόλευκοι εξασφαλίζουν την 3η θέση, η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο Europa Conference League, ακόμη και με ισοπαλία αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε σαφές ότι ο στόχος είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο, παρά το γεγονός ότι το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρβαλιάλ…

Για το παιχνίδι: «Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχουμε την ευφυία για να ξέρουμε πόσα πράγματα είναι καλά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη βάση και θα εφαρμόσουμε μετά τη δική μας διαδικασία. Πλεονέκτημα ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ένα προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας να νικήσουμε, σεβόμαστε την Τόπολα, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και γνωρίζουμε πως ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Ωστόσο με σεβασμό στην Τόπολα στόχος μας είναι η νίκη».

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες: «Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην παίξει κάποιος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μάξιμουμ».

Για τα στοιχεία που προσπάθησε να βελτιώσει και την 11άδα: «Δεν θα σας πω την 11άδα, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να την μάθουν. Τις τελευταίες 10 μέρες όλη η συγκέντρωση είναι η νίκη στο παιχνίδι, δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα μέσα σε 10 μέρες και θα ήταν ανόητο να το πίστευε κάποιος αυτό. Δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές, έχουμε εστιάσει στα στοιχεία που χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε χρόνο για περισσότερες αλλαγές».