Ένας Έλληνας ήταν πρωταγωνιστής σε ανάρτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπάγερν Μονάχου με την κάμερα να τον «πιάνει» να βρίζει, καθώς περίμενε στη σειρά του για να του υπογράψει αυτόγραφο ο επιθετικός των Βαυαρών Ματίς Τελ.

Η Μπάγερν Μονάχου άνοιξε τις πόρτες της Ζέμπενερ Στράσε, όπου βρίσκεται το προπονητικό της κέντρο στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, προκειμένου να φιλοξενήσει τους φιλάθλους της. Εκείνοι συγκεντρώθηκαν κατά εκατοντάδες στις εγκαταστάσεις της κορυφαίας γερμανικής ομάδας παρά την ήττα της με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το περασμένο Σάββατο (9/12) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Bundesliga.

Έτσι, καθώς οι παίκτες εμφανίζονταν και υπέγραφαν φανέλες και άλλα αντικείμενα που τους έδιναν οι φίλαθλοι, έκανε και την παρουσία του ο Γάλλος επιθετικός Ματίς Τελ. Στο βίντεο που ανέβασε η Μπάγερν Μονάχου στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, ακούγεται στα ελληνικά: «Μαλ…ες, ο μπάστ…ος πίσω μου, μού έχει σκοτίσει τα αρχ…α», καθώς υπήρχε συνωστισμός και το πλήθος κόσμου «πάλευε» για την καλύτερη δυνατή θέση, προκειμένου να πάρει αυτόγραφο από τον Τελ.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην Bundesliga με 32 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Αύριο (12/12) κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Champions League. Εκεί, η Μπάγερν Μονάχου έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» του θεσμού καθώς και την πρωτιά του γκρουπ.