Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Μπόρνμουθ για την 16η αγωνιστική της Premier League και υπολόγιζε σε μια νίκη που θα της επέτρεπε να πιάσει, έστω με παιχνίδι περισσότερο, τη Μάντσεστερ Σίτι στην 4η θέση αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-3 και το κλίμα για τον Έρικ Τεν Χαγκ γίνεται ακόμη πιο βαρύ.

Η… κακή μέρα φάνηκε από νωρίς για τους Κόκκινους Διάβολους αφού το μεγάλο κενό που υπήρχε στην άμυνα είχε ως αποτέλεσμα ο Σολάνκι να κάνει από κοντά το 0-1 στο 5′ μετά το γύρισμα του Κουκ από δεξιά. Έτσι, η Γιουνάιτεντ κυνηγούσε στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα και στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πλησιάσει στην ισοφάριση.

Αντιθέτως, η Μπόρνμουθ στο 39′ άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ του Σολάνκι εντός περιοχής, με τους οπαδούς στις εξέδρες να προβληματίζονται πολύ από την ομάδα της ομάδας του Τεν Χαγκ, ο οποίος έριξε στο ματς τον Χόιλουντ στο 56′ περιμένοντας από τον Δανό να δώσει τη λύση. Για να συνέβαινε, όμως, αυτό θα έπρεπε να είχε και μια βοήθεια από τους συμπαίκτες του και δεν την είχε.

Το παιχνίδι, με λίγα λόγια, δεν πήγαινε καθόλου καλά για την ομάδα του Μάντσεστερ και τελικά μέσα σε ένα 5λεπτο όλα κρίθηκαν οριστικά: 0-2 στο 68′ με κεφαλιά του Μπίλινγκ μετά τη σέντρα του Τάβερνιερ από αριστερά, 0-3 στο 73′ από κεφαλιά του Σένεσι μετά τη νέα σέντρα του Τάβερνιερ.

Και με το Όλντ Τράφορντ να αποδοκιμάζει τη Γιουνάιτεντ, η Μπόρνμουθ, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε αυτό το γήπεδο, έβαλε και 4ο γκολ στο 92′ με τον Ουατάρα μετά το λάθος του Μαγκουάιρ αλλά τελικά η εξέταση της φάσης στο VAR έδειξε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ και το γκολ δεν μέτρησε, με το 0-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.