Η Βιγιαρεάλ και η Μακάμπι Χάιφα αναμετρήθηκαν σε εξ αναβολής αγώνα για τον όμιλο του Europa League στον οποίο βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός και έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάρει την 3η θέση και θα συνεχίσει στο Europa Conference League αν απλά δεν χάσει από τους Ισραηλινούς στην Αθήνα την τελευταία αγωνιστική.

Οι Ισπανοί είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του ομίλου και για να το πετύχουν έπρεπε να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι. Τελικά, όμως, έμειναν στο 0-0 και στη 2η θέση, με τους Ισραηλινούς από την άλλη πλευρά να είναι ικανοποιημένοι, για το γόητρο βασικά, από το αποτέλεσμα, αφού η δική τους αποστολή ήταν ακόμη πιο δύσκολη.

Η ομάδα της Χάιφα, βασικά, ήθελε όχι απλά νίκη επί της Βιγιαρεάλ αλλά και νίκη με πολλά γκολ ώστε να πιάσουν στην 3η θέση τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει διαφορά τερμάτων -2 ενώ οι Ισραηλινοί -7 και έτσι παρέμεινε μετά το 0-0.

Οι Πράσινοι, επομένως, χρειάζονται απλά την ισοπαλία στο ματς της Λεωφόρου για την τελευταία αγωνιστική ώστε να κλειδώσουν την 3η θέση και να συνεχίσουν στo Europa Conference League, στο οποίο είναι ούτως ή άλλως ΠΑΟΚ και ελπίζουν, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο Europa League, να καταλήξουν εκεί και οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ (5 αγωνιστικές)
Ρεν 12
Βιγιαρεάλ 10
Παναθηναϊκός 4
Μακάμπι Χάιφα 2