Ο Γιοάν Μολό, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2019 μέχρι το 2021, είχε πάει στα δικαστήρια τον πρώην μάνατζέρ του, Φρανκ Μπισόν, για απάτη εις βάρος του και μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία είναι η καταδίκη σε φυλάκιση πέντε ετών.

Ο Γάλλος μπακ είχε σοκαριστεί όταν είχε ανακαλύψει ότι κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά του και τελικά κινήθηκε νομικά εναντίον του πρώην μάταζέρ του, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε πουλήσει με ζημία τα έξι από τα εννιά σπίτια που είχε αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής, χωρίς αυτός να του έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Η υπόθεση, επομένως οδηγήθηκε στο δικαστήριο και εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Φρανκ Μπισόν, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απάτη και λεηλασία των περιουσιακών στοιχείων του Μολό, ο οποίος, παράλληλα, πίστευε ότι είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής αξίας 22 εκατ. ευρώ αλλά αποδείχθηκε ότι οι αποδείξεις ήταν πλαστές.

Πλην της φυλάκισης, ο μάνατζερ θα πρέπει να καταβάλει στον Μολό και ένα ποσό που θα οριστεί από την έκθεση του πραγματογνώμονα, το οποίο υπολογίζεται ότι θα είναι μεγάλο. Στο παρελθόν είχε οριστεί στα 4,2 εκατ. ευρώ η ζημιά που υπέστη ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα περιμένει τώρα την έκθεση του πραγματογνώμονα.