Το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός της 22ας Οκτωβρίου για την Stoiximan Super League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που διεκόπη στην αρχή του δεύτερου μέρους με το σκορ στο 1-1, καθώς ο Χουάνκαρ των «πρασίνων» τραυματίστηκε έπειτα από ρίψη κροτίδας κοντά του, τώρα «παίζεται» στη Λωζάνη και πιο συγκεκριμένα στο CAS.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες έχει καταθέσει την προσφυγή του στο διαιτητικό δικαστήριο του αθλητισμού, αναζητώντας δικαίωση για την τιμωρία που του επιβλήθηκε – απώλεια του ματς στα χαρτιά με 3-0, αφαίρεση ενός βαθμού, πρόστιμο και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών – τόσο πρωτόδικα από το Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Super League όσο και δευτεροβάθμια μιας και η έφεση του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έπιασε τόπο.

Τώρα, στο… κόλπο θέλει να μπει και ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτημα πρόσθετης παρέμβασης στο CAS, ούτως ώστε να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους και τα στοιχεία τους, καθώς ο στόχος τους είναι να διατηρηθεί η ποινή του Ολυμπιακού και να κλείσει η υπόθεση εκεί, αφού έπειτα δεν υπάρχει άλλη βαθμίδα, που να καλύπτει το αθλητικό δίκαιο.

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αίτημα πρόσθετης παρέμβασης και στις άλλες δύο περιπτώσεις, υπερασπιζόμενος πως έχουν έννομο συμφέρον να είναι παρόντες στην εκδίκαση της υπόθεσης.