Ο πρώτος γύρος της φετινής Stoiximan Super League δεν ήταν καλός για τον Παναιτωλικό, ήταν όμως καλός ο τρόπος με τον οποίο τον ολοκλήρωσε αφού νίκησε με 3-0 την Κηφισιά για τη 13η αγωνιστική και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, προσπερνώντας τη στη βαθμολογία.

Από το ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και είχαν και τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ αλλά ο Αναγνωστόπουλος έλεγε «όχι» σε όλους: Στο 9′ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Πέρες, στο 12′ και στο 17′ απέκρουσε τις προσπάθειες του Χατζηθεοδωρίδη και στο 25′ έκανε μεγάλη επέμβαση στην κοντινή προβολή του Ζοάο Πέδρο μετά το γύρισμα του Φ. Ντουάρτε.

Έτσι, το παιχνίδι παρέμενε στο 0-0 και όλα έδειχναν ότι με αυτό θα πήγαιναν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες αλλά στο 45′ ο Μπαρμπόσα ανέτρεψε τον Χουάνπι και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Ζοάο Πέδρο να αναμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

Οι Αγρινιώτες πήραν το προβάδισμα σε τέλειο χρονικά σημείο και αυτό επιβεβαιώθηκε στο β’ μέρος αφού μπήκαν δυνατά με στόχο να κλειδώσουν τη νίκη και ουσιαστικά τα κατάφεραν στο 61′, όταν ο Ντουάρτε με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τορεχόν βρήκε δίχτυα για το 2-0.

Η Κηφισιά προσπάθησε να αντιδράσει και στο 71′ θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά ο Καπίνο απέκρουσε το σουτ του Οζέγκοβιτς και τελικά στο 78′ όλα κρίθηκαν οριστικά: Εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι, απόκρουση του Αναγνωστόπουλου και 3-0 από τον Μ. Ντουάρτε στην επαναφορά.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν (88’ Στάγιτς), Τορεχόν, Λιάβας (88’ Μαυρίας), Πέρες (57’ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης (82’ Ντίαζ), Χουάνπι (83’ Ξενιτίδης), Ζοάο Πέδρο, Φρ. Ντουάρτε.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Πέιος (35’ Αντούνες), Πρίτσας (46’ Ιλιεφ), Βαφέας, Λαντρ, Μπαρμπόσα (56’ Οζέγκοβιτς), Μπιφουμά (69’ Αντερέγκεν), Ιπαλίμπο, Τεττέη, Μασούρας, Γκόμπελιτς (69’ Παρράς).