Η ΑΕΚ υποδέχεται (19:45) τη Μπράιτον στην OPAP Arena για την 5η αγωνιστική του ομίλου του Europa League με στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει στη 2η θέση και θα τη βάλει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο, με τον Ματίας Αλμέιδα να παρατάσσει την ομάδα χωρίς καθαρό επιθετικό.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν είναι διαθέσιμος, ο Αραούχο επέστρεψε αλλά δεν είναι στο 100% και ο προπονητής της Ένωσης αποφάσισε, τελικά, να χρησιμοποιήσει στην επίθεση τον Τσούμπερ αντί του Πόνσε, αφού ο Ελβετός έχει δώσει πολλές φορές τη λύση.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ παρατάσσεται κόντρα στη Μπράιτον, την οποία είχε νικήσει με 3-2 στο πρώτο ματς στην Αγγλία, με τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τους Ρότα και Χατζισαφί στα δύο άκρα της άμυνας και τους Μουκουντί και Βίντα ως στόπερ. Πιο μπροστά, στο κέντρο θα είναι οι Σιμάνσκι και Πινέδα, με τους Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ και Μάνταλο να αποτελούν τα στηρίγματα του Τσούμπερ στην επίθεση.

Στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων είναι οι Αθανασιάδης, Γκίνης, Μοχαμάντι, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Πισάρο.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Μάνταλος Τσούμπερ.