Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η μία φάση διαδεχόταν την άλλη και στο οποίο το σκορ ήταν ήδη 2-2 στο… 22ο λεπτό και είχε χαθεί και ένα πέναλτι, η Λαμία και ο Ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το τελικό 3-3 για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αν δεχθούμε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε όσοι παρακολουθούσαν τον συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να κατάλαβαν από νωρίς ότι δεν θα είναι ένα βαρετό 90λεπτο. Κάθε άλλο… Στο 4′ ο Αζεβέδο σούταρε από μακριά και η μπάλα κόντραρε στον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, το οποίο έγινε 0-2 στο 8′ με την κεφαλιά του Γκονζάλες μετά τη σέντρα του Βαλένσια.

Εκεί, υπό φυσιολογικές συνθήκες, οποιοσδήποτε θα σκεφτόταν ότι οι Περιστεριώτες έβαλαν από πολύ νωρίς βάσεις νίκης, αλλά γρήγορα, πολύ γρήγορα, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι, αφού στο 13′ ο Μαρτίνες με ωραίο σουτ, έπειτα από αυτό του Καρλίτος που δεν είχε αποτέλεσμα, μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι, επομένως, ξαναμπήκαν στο παιχνίδι αλλά άμεσα θα μπορούσαν να… ξαναβγούν, αφού στο 17′ ο Ατρόμητος πήρε πέναλτι για χτύπημα του Τζανδάρη στον Τσακμάκη.

Ο Κοσέλεφ, όμως, νίκησε τον Βαλένσια που ανέλαβε την εκτέλεση στο 19′ και αμέσως μετά, στο 22′, ο Σλίβκα έκανε από κοντά το 2-2 μετά τη μπαλιά του Καρλίτος! Τρελό ξεκίνημα, δηλαδή, στον αγώνα, ο οποίος πάντως δεν γινόταν να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Με την έναρξη της επανάληψης, όμως, οι… στροφές ανέβηκαν ξανά! Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 3ο γκολ στο 54′ με το τετ α τετ του Μαρτίνες που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιντώτα, για να έρθει τελικά το 3-2 στο επόμενο λεπτό με προβολή του Σίντκλεϊ μετά τη σέντρα του Σιμόν. Η Λαμία που έχανε με 0-2 στο 8ο λεπτό είχε μόλις κάνει την ανατροπή αλλά το ματς είχε μέλλον ακόμη…

Στο 60′ ο Βέργος βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή ζητώντας πέναλτι και τελικά το πήρε έπειτα από εξέταση του VAR, με τον ίδιο να αναλαμβάνει και την εκτέλεση στο 64′ και να γράφει το 3-3, βάζοντας ξανά τους Περιστεριώτες στη διεκδίκηση της νίκης. Αυτή, όμως, την ήθελαν και οι γηπεδούχοι και είχαν μεγάλη ευκαιρία για να την πάρουν στο 76′ με την ωραία ενέργεια και σουτ του Καρλίτος αλλά ο Τσιντώτας είπε «όχι» και κράτησε το 3-3.

Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που είναι ήδη υποψήφιο για το καλύτερο του φετινού πρωταθλήματος, αφού οι δύο ομάδες έψαξαν μέχρι και το 97′ το 4ο γκολ και τη νίκη αλλά δεν πανηγύρισε καμία εκ των δύο τελικά.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κολέσεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα, Μαρτίνες (71′ Τόσιτς), Σλίβκα (85′ Ακούνια), Τσιλούλης, Καρλίτος.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έντερ (83′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Φριντζόνσον (46′ Ρομπάιγ), Καμαρά (93′ Κουέν), Βαλένσια, Βέργος (67′ Αντζιέλσκι).