Ο Κώστας Νεστορίδης εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο το Σάββατο (18/11) αφού η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή και ο γιος του με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους, τονίζοντας ότι ο θρύλος της ΑΕΚ είναι σε καταστολή και η κατάστασή του είναι δύσκολη.

Ο «Νέστορας» υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της Ένωσης και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακολουθώντας ακόμη και τώρα την αγαπημένη του ομάδα όταν του το επιτρέπει η υγεία του. Υγεία που έχει επιβαρυνθεί, με συνέπεια να δίνει μάχη για να παραμείνει ανάμεσά μας.

Έχοντας μπει εκ νέου στο νοσοκομείο το Σάββατο (18/11) ο Νεστορίδης έχει προκαλέσει ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους φίλους της ομάδας, με τον γιο του να ενημερώνει για την κατάστασή του μέσω μιας ανάρτησης στα social media, στην οποία έγραψε τα εξής.

«Σας ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας για την πορεία της υγείας του πατέρα μου… και σήμερα είναι σε καταστολή και παίρνει φαρμακευτική αγωγή…η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά ελπίζουμε».

Σάς ευχαριστώ όλους και όλες για τό ενδιαφέρον σας για την πορεία τής υγείας τού πατέρα μου… καί σήμερα είναι σέ καταστολή καί παίρνει φαρμακευτική αγωγή…η κατάσταση είναι δυκολη αλλά ελπίζουμε…

Posted by Γιώργος Νεστορίδης on Sunday, November 19, 2023