Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αυτή την περίοδο προσπαθεί να επιστρέψει από τον μυϊκό τραυματισμό του που τον έχει κρατήσει κιόλας τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά από ότι φαίνεται παραμένει απασχολημένος. Εμφανίζεται ως στιχουργός σ’ ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του ράπερ Drake!

Συγκεκριμένα, οι λάτρεις του Drake ακούγοντας το άλμπουμ «For All The Dogs» του Drake στην πλατφόρμα Spotify εντόπισαν πως εκεί που αναφέρονται τα στοιχεία των στιχουργών παρουσιάζεται το όνομα K. De Bruyne στο τραγούδι «Wick man», το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο ένας φόρος τιμής στον «John Wick», τον χαρακτήρα που έχει υποδυθεί με τεράστια επιτυχία ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς στο franchise των ομώνυμων ταινιών.

Ο Βέλγος άσος δεν έχει επιβεβαιώσει αν είναι όντως εκείνος ή αν κάποιος fan του στιχουργός «φάντασμα» (σ.σ. ghostwriter) αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομά του για για δικούς του λόγους. Ωστόσο, στο παρελθόν ο Ντε Μπρόινε είχε φωτογραφηθεί με τον Drake. Άλλωστε, ο Καναδός ράπερ είναι λάτρης του ποδοσφαίρου κι αυτό αποδείχθηκε και στο πρώτο βίντεοκλιπ του άλμπουμ για το τραγούδι «First Person Shooter» όπου μαζί με τον J Cole έκαναν την αναπαράσταση της φωτογραφίας – σύμβολο του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζουν σκάκι.

Στο δρόμο της επιστροφής

Στο μεταξύ, όσον αφορά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ο Ντε Μπρόινε φαίνεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία. Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα: «Μου είπε πως νιώθει καλά, αλλά ακόμη δεν έχει αρχίσει καν να τρέχει. Δεν πρόκειται να πω πότε θα είναι έτοιμος γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται έξτρα πίεση. Θα γυρίσει, όταν γυρίσει. Τώρα, προέχει η αποθεραπεία του».