Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους ράπερ Drake και J Cole οι οποίοι μιμήθηκαν την συμβολική φωτογραφία των δύο ποδοσφαιριστών για τον οίκο Louis Vuitton πριν από το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Με το videoclip της συνεργασίας τους για το τραγούδι «First Person Shooter», που θεωρείται μια από τις συνεργασίες της χρονιάς στη μουσική βιομηχανία, και ήδη έχει κάνει… πάταγο στα social media, οι δύο καλλιτέχνες κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλον και παίζουν σκάκι όπως ακριβώς και στην εικόνα του Αργεντινού με τον Πορτογάλο, η οποία φέρει την υπογραφή της διάσημης φωτογράφου Άνι Λίμποβιτς. Ο Drake κάθεται στη θέση που έχει ο Λιονέλ Μέσι και ο J Cole σ’ εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Drake και ο J Cole είναι, μαζί με τον Kendrick Lamar, οι ράπερ που θεωρούνται οι καλύτεροι της γενιάς τους, όπως συμβαίνει με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που λογαριάζονται ως οι κορυφαίοι παίκτες της δικής τους εποχής.

Ο 37χρονος Καναδός και ο 38χρονος Αμερικανός ράπερ κυκλοφόρησαν τη συνεργασία τους στις 6 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του 8ου άλμπουμ του Drake με τίτλο For All the Dogs. Το τραγούδι έχει ήδη ανέβει στην κορυφή των charts του Billboard και συγκεκριμένα την κατηγορία Hot 100. Ήταν η 13η πρωτιά στα charts του Billboard για τον Drake – όσες είχε και ο Μάικλ Τζάκσον –και η πρώτη για τον J Cole κι ως εκ τούτου μοιάζει να ήθελαν να το… δείξουν και στον κόσμο παρομοιάζοντας τους εαυτούς τους με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Άλλωστε, όπως συνέβαινε με τους δύο ποδοσφαιριστές, η «κόντρα» τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο τους έκανε καλύτερους, ενώ εκτός αυτού είχαν μια σχέση σεβασμού. Αυτό ακριβώς φαίνεται να θέλουν να δείξουν και οι ράπερ.