Η Τότεναμ ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη επί της Γουλβς για τη 12η αγωνιστική της Premier League αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε δύο γκολ και τελικά γνώρισε την δεύτερη της ήττα (2-1) στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει την ευκαιρία να πάει στο +4 την Κυριακή (12/11).

Οι Λονδρέζοι ήταν εξαιρετικοί στο ξεκίνημα της φετινής Premier League, ήταν στο -1 από τη Σίτι και ετοιμάζονταν να ανέβουν στην κορυφή με 30 βαθμούς αφού με γκολ του Τζόνσον στον 3ο λεπτό ήταν μπροστά με 1-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουλβς και κρατούσαν το αποτέλεσμα μέχρει και το 90′. Στις καθυστερήσεις, όμως, όλα άλλαξαν.

Στο 91′ ο Σαράμπια, μετά την ασίστ του Κούνια, έκανε το 1-1 και στο 97′, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Σαράμπια από σκόρερ έγινε δημιουργός και έδωσε την πάσα στον Λεμινά για το 2-1. Έτσι, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου γνώρισε την δεύτερη της ήττα στη φετινή Premier League και κινδυνεύει πλέον να βρεθεί στο -4 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή (12/11) την Τσέλσι και ξέρει, πλέον, ότι έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την Τότεναμ.