Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έβαλε τέλος στην καριέρα του με τη λήξη της περσινής σεζόν και με τους οπαδούς της Μίλαν να τον αποθεώνουν στο Σαν Σίρο αλλά τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε ώστε να την υπηρετήσει από άλλο πόστο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Σουηδός πρώην επιθετικός φόρεσε αρκετές φανέλες αλλά αυτή των Ροσονέρι ήταν με την οποία δέθηκε περισσότερο. Και όλα δείχνουν ότι αυτό θα το επιβεβαιώσει με την επιστροφή του για να ξεκινήσει την καριέρα του ως παράγοντας πλέον.

Το βράδυ της Δευτέρας (6/11) ο Ιμπραΐμοβιτς τα είπε για δύο ώρες με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Τζέρι Καρντινάλε, και μία μέρα μετά, την ώρα που ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο για συμφωνία, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter γράφοντας το εξής: «Tic tac tic tac».

Η αντίστροφη μέτρηση, επομένως, για την επιστροφή του Ζλάταν στη Μίλαν έχει αρχίσει και μένει να ξεκαθαρίσει ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του, με τα σενάρια που παίζουν να είναι δύο: Είτε σύμβουλος του Καρντινάλε είτε γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.