Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να μη βγάλει σήμερα (3/11) αλλά την προσεχή Δευτέρα (6/11) την απόφαση για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη που διακόπηκε, με τον Ολυμπιακό να προσκομίζει ένα χαρτί από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και τον Παναθηναϊκό να μην το δέχεται και να κάνει ένσταση.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κριθεί πρωτόδικα υπαίτιοι για την οριστική διακοπή του ντέρμπι και έχουν τιμωρηθεί με ήττα 0-3 στα χαρτιά, αφαίρεση ενός βαθμού και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Μια ποινή που θέλουν να σβήσουν μέσω της έφεσης που έκαναν και εκδικάστηκε την Παρασκευή (3/11), με την απόφαση να αναμένεται από εβδομάδα.

Όπως και να έχει, οι Πειραιώτες στοχεύουν στο να δικαιωθούν και για να το πετύχουν προσκόμισαν και ένα χαρτί από το ΥΓΕΙΑ από τις εξετάσεις που έκανε ο Χουάνκαρ την πρώτη μέρα που ήταν κλινήρης αλλά και τις επόμενες. Ένα χαρτί που προκάλεσε την αντίδραση των Πράσινων, οι οποίοι έκαναν ένσταση.

«Είναι υπογεγραμμένο φαρδιά-πλατιά», είπαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, με αυτούς του Παναθηναϊκού να απαντούν πως «δεν υπάρχει σφραγίδα γιατρού, τι είναι αυτά;».

«Η αναφορά γίνεται από τον νοσηλευτή», είπε αμέσως μετά η ερυθρόλευκη πλευρά και συνέχισε: «Αν δεν χρειάζεται βοήθεια γιατί να μην το γράψει; Αν δεν έχει ισορροπία γιατί να μην το γράψει; Δεν ήταν αυθαίρετοι οι νοσηλευτές. Ναι, το γράφουν νοσηλευτές αλλά αυτό δεν αναιρεί την αξία της παρατήρησης».