Ο Καναδός Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στους «32» του τουρνουά τένις Paris Masters 1000 σήμερα (1/11, όχι πριν από τις 13:20), φάση όπου ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε χωρίς αγώνα.

Ο Αλιασίμ επικράτησε με 7-6 (3), 6-4 του Γερμανού Γιαν Λέναρντ Στρουφ. Αυτή θα είναι η ένατη μεταξύ τους συνάντηση με τον Τσιτσιπά να προηγείται με 5-3, αλλά τον Αλιασίμ να έχει πανηγυρίσει στον τελικό του Ρότερνταμ.

Το σχόλιο της Μπαντόσα

Με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός και να προετοιμάζεται για να δώσει τον αγώνα του, η σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα σχολίασε φωτογραφία που ανέβασε ο Τσιτσιπάς στο Instagram αποδεικνύοντας πως είναι περισσότερο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σε αυτήν, ο «Στεφ» έγραψε «καλημέρα Παρίσι» με την Ισπανίδα αγαπημένη του να απαντά: «Ομορφούλης».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενώ βρίσκεται στη Γαλλία μίλησε για την σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα και πως αυτή είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής του και υπογράμμισε πως η σύντροφός του έχει παίξει σημαντικό ρόλο και στο αγωνιστικό σκέλος βοηθώντας εκείνον και τον αδερφό του Πέτρο να κατακτήσουν τον πρώτο τους τίτλο στο διπλό τουρνουά της ATP.