Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Basket League και ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, με τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων να τον υποδέχονται με αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα.

Ήταν η μεταγραφή που προκάλεσε τον μεγαλύτερο ντόρο από όλες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ήδη ο Έλληνας γκαρντ έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την πρώην ομάδα του ως Πράσινος πλέον. Όχι στο ΣΕΦ όμως. Η πρώτη ήταν στο Super Cup που έγινε στη Ρόδο και η άλλη στη Euroleague, όπου το παιχνίδι έγινε στο ΟΑΚΑ.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Σλούκας και κατά την άφιξη των φιλοξενούμενων στο Φάληρο υπήρξε υποδοχή. Η οποία, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν ήταν και τόσο… ευγενική.

Οι παίκτες των Πράσινων αποδοκιμάστηκαν έντονα και περισσότερο από όλους ο πρώην Ερυθρόλευκος, για τον οποίο το… μενού είχε και υβριστικά συνθήματα, με τον ίδιο, λογικά, να έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά για όλα αυτά. Αν και αυτό θα φανεί, βασικά, από το ποια θα είναι η απόδοσή του στο ντέρμπι.

Δείτε βίντεο του gazzetta.gr από την άφιξη του Παναθηναϊκού…