Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αμπερντίν στη Σκωτία την Πέμπτη (26/10) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League και η UEFA αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές!

Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με εκτός έδρας νίκη επί της Ελσίνκι, για να ακολουθήσει η εντός έδρας κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Δύο νίκες που φέρνουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Κουλιεράκη να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Όχι με τις επεμβάσεις του στην άμυνα όμως, όπως θα περίμενε κανείς με δεδομένο πως είναι στόπερ, αλλά με όσα κάνει στην… άλλη πλευρά του γηπέδου: 2 γκολ κόντρα στην Ελσίνι, ένα κόντρα στην Άιντραχτ, σύνολο δηλαδή 3 και αυτό σημαίνει ότι μαζί με τους Μπέντζαμιν Νίγκρεν (Νόρτζελαντ), Ομάρ Μαρμούς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Μάρκο Μπούλατ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) είναι 1ος σκόρερ της διοργάνωσης!

Έτσι, η UEFA τον αποθέωσε, γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter «τέσσερα λαμπρά ταλέντα που βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ! Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να παρακολουθήσετε την 3η αγωνιστική», βάζοντας και βίντεο με ένα γκολ του κάθε παίκτη.