Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (26/10) τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θα το κάνει σε ένα Βελοντρόμ που θα έχει περισσότερο κόσμο από ποτέ αφού οι Γάλλοι ανακοίνωσαν sold out και ρεκόρ προσέλευσης με περισσότερους από 64.500 οπαδούς.

Οι ultras των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι εδώ και χρόνια, γεγονός πάντως που δεν εμπόδισε την UEFA να χαρακτηρίσει «υψηλού κινδύνου» τον αγώνα της Πέμπτης. Την ίδια ώρα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της δίνει οδηγίες σε όσους ταξιδέψουν στη Γαλλία ώστε να αποφύγουν συγκεκριμένα σημεία της πόλης.

Με λίγα λόγια, υπάρχει κινητικότητα σε όλες τις πλευρές καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί με το Βελοντρόμ να φιλοξενεί περισσότερους οπαδούς από ποτέ, όπως τόνισε και η ίδια η Μαρσέιγ σε ανακοίνωσή της.

«Μετά το Μαρσέιγ – Μπράιτον, σειρά έχει ο αγώνας με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί απόγευμα της Πέμπτης. Και θα γίνει σε συνθήκες sold out. Ένα γήπεδο αντάξιο των μεγάλων βραδιών με νέο ρεκόρ προσέλευσης, περισσότεροι από 64.500 οπαδοί θα είναι παρόντες για να δείξουν τη δύναμη του λαού της Μαρσέιγ», αναφέρεται σε αυτή.