Η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρησή της με τη Μαρσέιγ την Πέμπτη (26/10) στο «Βελοντρόμ» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Europa League και με δεδομένο πως θα έχει φιλάθλους να την υποστηρίζουν, η UEFA χαρακτήρισε το ματς υψηλού ρίσκου.

Γι’ αυτό το λόγο θα στείλει και δεύτερο επιτηρητή ασφαλείας προκειμένου να επιβλέψει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Κι αυτό παρόλο που οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι φιλικές, όμως οι Μασσαλοί έχουν μεταφέρει στους ανθρώπους της Ένωσης ότι δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι όλοι οι οπαδοί δεν έχουν πρόβλημα με την ΑΕΚ και γι’ αυτό οι Έλληνες φίλαθλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Η ΑΕΚ έπειτα από δύο αγωνιστικές στο γκρουπ έχει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης μετά τη νίκη της επί της Μπράιτον με 3-2 και την ισοπαλία με τον Άγιαξ 1-1. Η Μαρσέιγ είναι δεύτερη με δύο βαθμούς από δύο ισοπαλίες (3-3 με τον Άγιαξ και 2-2 με την Μπράιτον). Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει πως με καλό αποτέλεσμα θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς την πρόκριση, ενώ η Μαρσέιγ θέλει απεγνωσμένα τη νίκη, ενώ το κλίμα στο περιβάλλον της είναι τεταμένο καθώς ούτε και με την πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο η ομάδα έχει καταφέρει να βρει το δρόμο της και το περασμένο Σάββατο (21/10) έχασε με 1-0 από τη Νις εκτός έδρας για την Ligue 1.