Χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεν για την 3η αγωνιστική του Europa League, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των «πρασίνων».

Έτσι, παρ’ ότι ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Λεωφόρο για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, η ΠΑΕ εμμένει στην στάση της για δωρεάν είσοδο των κατόχων διαρκείας στα ευρωπαϊκά ματς, παρά την περιορισμένη χωρητικότητα του «Απόστολος Νικολαΐδης» για τις ανάγκες του αγώνα.

Το «τριφύλλι» ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως αυτοί θα έχουν δικαίωμα μίας δωρεάν πρόσκλησης η οποία θα αφορά την θύρα που έχουν κλείσει το διαρκείας τους. Δικαίωμα εξαργύρωσής της θα έχουν από την Δευτέρα (23/10) στις 14:00 μέχρι και την Τρίτη (24/10) στις 12:00.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους κατόχους κάρτας διαρκείας σχετικά με τον αγώνα των ομίλων του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Ρεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (26/10, 10 μ.μ.), τα εξής:

Όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα έχουν δικαίωμα μιας δωρεάν πρόσκλησης στη θύρα που έχουν το διαρκείας τους.

Η περίοδος που θα έχουν δικαίωμα για εξαργύρωση θα είναι από τη Δευτέρα 23/10 στις 2 μ.μ. έως την Τρίτη 24/10 στις 12:00. Για να εξαργυρώσουν το διαρκείας με πρόσκληση, θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τα 8 ψηφία του barcode της κάρτας τους, χωρίς να συμπεριλάβουν την παύλα.

Μετά το πέρας της προθεσμίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτηρία του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Καλούμε όλους τους κατόχους διαρκείας να αξιοποιήσουν αυτήν την περίοδο για να διασφαλίσουν τη θέση τους στον αγώνα.

Ειδικά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων της ομάδας μας δεν θα συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία και θα λάβουν στο e mail τους την πρόσκληση τους».