Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη συμμετοχή του σε δύο τουρνουά τένις επέστρεψε στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Βέλγιο όπου θα λάβει μέρος στο European Open που διεξάγεται στην Αμβέρσα. Εκεί τον συνάντησε η αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έπεσε στο νούμερο επτά της παγκόσμιας κατάταξης, θα λάβει μέρος τόσο στο μονό όσο και στο διπλό. Μάλιστα, στο διπλό θα έχει για παρτενέρ τον αδερφό του Πέτρο Τσιτσιπά και θα αρχίσουν την πορεία τους σήμερα (17/10) κόντρα στους Βέγα Ερνάντεθ και Ρέγες-Βαρέλα (όχι πριν από τις 13:30).

Αγάπη είναι…

Το προηγούμενο διάστημα, λοιπόν, οι «Tsitsidosa» όπως τους αρέσει να αποκαλούνται, έμειναν χώρια καθώς η Πάουλα Μπαντόσα συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει της επιστροφής της στα courts με την Εθνική Ισπανίας στο Billie Jean King Cup, αφού πλέον φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στην πλάτη που ουσιαστικά την άφησε εκτός όλη την τρέχουσα σεζόν.

Στο Βέλγιο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τηγανιτές πατάτες σε βίντεο που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του European Open στα social media με την λεζάντα: «Αγάπη είναι να μοιράζεται βελγικές τηγανιτές πατάτες».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοίμασε μια μερίδα τηγανιτές πατάτες για την Πάουλα Μπαντόσα. «Καλή όρεξη» της είπε όταν της τις έδωσε. «Μμμμ», έκανε εκείνη και του είπε: «Εγκρίνω. Είναι πολύ ωραίες».