Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα προετοιμασίας των Σακραμέντο Κινγκς ενόψει του νέου πρωταθλήματος του NBA. Ο MVP της περυσινής Euroleague αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ήττα της ομάδας του με 109-101 από τους Λος Άντζελες Λέικερς σε ματς που διεξήχθη στο «Honda Center» του Άναχαϊμ της Καλιφόρνια.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έκανε μέτριο ματς και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7 πόντους (2/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα) 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής. Ο Βεζένκοφ δεν έδειξε να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που πήρε σε ματς, πάντως, που είχε πολλές δοκιμές εκατέρωθεν ενώ από τους Λος Άντζελες Λέικερς δεν έπαιξαν οι τρεις καλύτεροι παίκτες τους, δηλαδή οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άνθονι Ντέιβις και Όστιν Ριβς.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο ΝτιΆντζελο Ράσελ με 21 πόντους ενώ 18 πόντους πρόσθεσε ο Γκέιμπ Βίνσεντ. Για τους «βασιλιάδες» ο ΝτιΆρον Φοξ είχε 18 πόντους και ο Χάρισον Μπαρνς 15 πόντους.

Έμφαση στην άμυνα

Η εμφάνιση του Βεζένκοφ ήρθε μερικές ώρες αφότου ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, άφησε στον… αέρα την παρουσία του φόργουορντ στο ροτέισον του συγκροτήματός του, τουλάχιστον, στο πρώτο στάδιο της σεζόν.

Οι Σακραμέντο Κινγκς διέρρευσαν στον Τύπο και πιο συγκεκριμένα στην τοπική εφημερίδα «Sacramento Bee» πως πιστεύουν πολύ στην επιθετική ικανότητα του παίκτη τους, αλλά περιμένουν να δουν περισσότερα στο αμυντικό σκέλος αφού η απόδοσή του σε αυτόν τον τομέα είναι που θα τον κρατήσει στο παρκέ και θα τον κάνει σταθερό μέλος του ροτέισον.