Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε για τον θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με το πανό που σήκωσαν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, στους οπαδούς της οποίας επιτέθηκε με όσα έγραψε, με αποτέλεσμα να έρθει τώρα η ανακοίνωση της Original 21.

Στη δική τους ανακοίνωση, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα εξής…

«Με μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση οι φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη μας προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε δεν σώζεται μετά την καθολική κατακραυγή όχι μόνο ολοκλήρου του οπαδικού κόσμου, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας ακόμα και των ιδίων των συνοπαδών τους με το κατάπτυστο πανό της ντροπής που ανέβασαν στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Αν κάποιοι δεν τοποθετήθηκαν καθόλου στα γεγονότα αυτοί είμαστε εμείς. Δεν τοποθετηθήκαμε ποτέ σεβόμενοι την μνήμη του αδερφού μας, τον πόνο της οικογένειας. Εξάλλου για εμάς θα ήταν φθηνές κάθε λέξεις μπροστά στον πόνο, μπροστά στα συναισθήματα που μας κυριεύουν.

Θα τοποθετηθούμε λοιπόν τώρα με ΑΛΗΘΕΙΕΣ αδιαπραγμάτευτες, όχι για να σας απαντήσουμε για να μάθει ολόκληρος ο υπόλοιπος κόσμος ποιοι είστε μιας και η οπαδική σκηνή σας γνωρίζει χρόνια τώρα, (εξάλλου δεν συνδιαλεγόμαστε και δεν συζητάμε ποτέ με φασίστες όπως εσείς), αλλά πάνω απ όλα θα τοποθετηθούμε στην μνήμη του ήρωα αδερφού μας που έδωσε την ζωή του βάζοντας μπροστά το σώμα του για να προστατέψει αδέρφια του αλλά και αθώους πολίτες.

Σας λέμε ότι την ημέρα που η οικογένεια, η ΜΑΝΑ του Μιχάλη ήταν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό , εσείς τοποθετηθήκατε βγάζοντας πανό για πέτρες, μαχαίρια και λερωμένα χέρια. Βγάζατε πανό αυτή την άθλια και χωρίς ίχνος ντροπής προπαγάνδα που σας δασκάλεψαν οι δικηγόροι των δολοφόνων να λέτε ότι σκοτώθηκε από χέρι ΑΕΚΤΖΗ, βασιζόμενοι σε ένα στοπ καρέ μιας κάμερας, αγνοώντας επιδεικτικά και τεχνηέντως ότι αποδεδειγμένα το αίμα του Μιχάλη ξεκινάει 150 μέτρα πίσω από αυτό το σημείο. Ακόμα και μετά από αυτή την τοποθέτηση σας κρατηθήκαμε και δεν μιλήσαμε όντας ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σε αντίθεση με εσάς, γιατί το χώμα ήταν ακόμα νωπό».

Επειδή η ανακοίνωση της Original 21 έχει και χαρακτηρισμούς που… δεν δημοσιεύονται, όποιος θέλει να τη διαβάσει ολόκληρη μπορεί να το κάνει πατώντας εδώ.