Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Μίνστερ για το κύπελλο Γερμανίας και τη νίκησε με 4-0, αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν όλα ήρεμα όμως αφού στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε διακοπή για λίγα λεπτά επειδή οι οπαδοί της πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο 185 μπαλάκια του τένις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στην έναρξη των αγώνων της διοργάνωσης.

Το κύπελλο Γερμανίας θα άρχιζε στις αρχές Σεπτεμβρίου αλλά τελικά πήρε αναβολή επειδή είχε οριστεί στην ίδια ημερομηνία ο τελικός του Σούπερ Καπ με τη Λειψία. Μια εξέλιξη που προκάλεσε, όπως φαίνεται, νεύρα στους οπαδούς των Βαυαρών, οι οποίοι αποφάσισαν να το δείξουν με τον τρόπο τους.

Στο 30ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με τη Μίνστερ λοιπόν και ενώ η ομάδα τους ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 1-0, πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο… 185 μπαλάκια του τένις ενώ σήκωσαν και ένα πανό που έγραφε: «Όχι στο Σούπερ Καπ το Σαββατοκύριακο του κυπέλλου Γερμανίας».

Όπως και να έχει, οι παίκτες αλλά και υπάλληλοι του γηπέδου φρόντισαν ώστε να εξαφανίσουν τα μπαλάκια του τένις από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τη Μπάγερν να επικρατεί με 4-0 και να καλείται πλέον να πληρώσει πρόστιμο ύψους 65.000 ευρώ. Δηλαδή 350 ευρώ για κάθε μπαλάκι του τένις που έριξαν οι οπαδοί της.