Η νέα σεζόν του NBA περιμένει στη… γωνία και ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, ετοιμάζεται για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 για την οποία θα λάβει 45,2 εκατομμύρια ευρώ από τα 146,4 του νέου του 3ετούς συμβολαίου. Μπορεί να είναι πλούσιος και να μην έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά δεν ζει σε άλλον… πλανήτη. Έτσι, κι αυτός γκρίνιαξε για την τιμή της βενζίνης.

Σε βίντεο που έγινε viral, ο 34χρονος φόργουορντ εμφανίζεται σε βενζινάδικο του Μαϊάμι να γεμίζει το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του (σ.σ. δεν δείχνει τί τύπος οχήματος είναι, αν και έχει μεγάλη… συλλογή κι ανάμεσά τους μια Bugatti Chiron την οποία φέρεται να οδηγούσε την ώρα που τράβηξε το βίντεο). Σύμφωνα με τον μετρητή φαίνεται να βάζει περίπου 20 γαλόνια, δηλαδή κοντά στα 75 λίτρα και καλείται να πληρώσει 145,28 δολάρια. Κι εκεί… ξεσπάει.

«Αυτό είναι γαμ… ληστεία. Φίλε, θα προσπαθήσω να επιστρέψω λίγη από αυτή τη βενζίνη. Ουάου…», λέει στην αρχή ενώ εμφανίζεται να μην πιστεύει το ποσό που καλείται να πληρώσει. Έπειτα, συνεχίζει μιλώντας σε κάποιο άτομο που είναι μαζί του: «Ε, πιστεύεις ότι αν πάω μέσα (σ.σ. στο ταμείο) και τους πως έβαλα την λάθος βενζίνη στο αυτοκίνητό μου, θα μου επιστρέψουν τα χρήματα;». Ακολούθως, προσθέτει: «Μιλάμε είναι τρελό. Θα πάρω ηλεκτρικό».

Γνωστός… τσιγκούνης, αλλά και «πανάκριβος»

Ο Τζίμι Μπάτλερ, στο μεταξύ, έχει τη φήμη του… τσιγκούνη στο NBA. Πριν χρόνια άρχισε μια επιχείρηση με καφέ όσο ο… μαγικός κόσμος βρισκόταν στη «φούσκα» της Disneyworld προκειμένου να ολοκληρώσει τη σεζόν 2019-20 εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού. Εκεί άρχισε να χρεώνει 20 δολάρια για κάθε καφέ που έφτιαχνε (σ.σ. είναι λάτρης). Έπειτα, έφτιαξε και τη δική του εταιρία πώλησης καφέ ονόματι Bigface κι άρχισε να χρεώνει τους συμπαίκτες του 100 δολάρια την κούπα!