Ο Τάσος Δουβίκας άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Θέλτα σκοράροντας στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, ένα γκολ μάλιστα που έκανε 0-2 το σκορ στο 76ο λεπτό αλλά στη συνέχεια ήρθε η ανατροπή, με την AS να τον αποθεώνει και να εξηγεί γιατί… δεν είναι σαν τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Η ομάδα του Βίγκο έδωσε 12 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Έλληνα σέντερ φορ από την Ουτρέχτη και η ισπανική εφημερίδα θεωρεί, όπως αναφέρει σε σχετικό κομμάτι, ότι το γκολ που πέτυχε κόντρα στους Μπλαουγκράνα εξηγεί γιατί δόθηκε αυτό το ποσό.

«Ο Έλληνας επιθετικός είχε κάποια λεπτά τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και στον τρίτο αγώνα που συμμετείχε πέτυχε το πρώτο του γκολ ως παίκτης της Θέλτα. Εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Άσπας και κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν με ένα διαγώνιο σουτ. Δεν ήταν νευρικός κόντρα σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως πίσω του είχε έναν κεντρικό αμυντικό τόσο δυνατό όσο ο Ρόναλντ Αραούχο. Ένα γκολ που εξηγεί γιατί δόθηκαν 12 εκατ. ευρώ στην στην Ουτρέχτη στα τέλη του περασμένου Αυγούστου», γράφει σχετικά η AS.

Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα συγκρίνει τον Δουβίκα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος επίσης είχε περάσει από τη Θέλτα, αναφέροντας τα εξής…

«Ο Δουβίκας βιάζεται να δικαιώσει τον εαυτό του. Σε λιγότερο από μία ώρα αγώνα, συνολικά 48 λεπτά, έχει ήδη πετύχει όσα δεν κατάφερε ο συμπατριώτης του, Δημήτρης Παπαδόπουλος, σε μιάμιση σεζόν με τη φανέλα της Θέλτα. Για εκείνον τον Έλληνα επιθετικό που κατέληξε στο Μπαλαΐδος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2010, με τη Θέλτα στη 2η κατηγορία, το να πετύχει ένα γκολ στο ισπανικό ποδόσφαιρο αποδείχθηκε δύσκολη αποστολή.

Ένα από τα προσόντα του 24χρονου επιθετικού είναι το γεγονός πως ήταν πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, έχοντας 20 γκολ σε 34 αγώνες. Πέρα από όλα τα άλλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει εξαιρετική διάθεση για δουλειά και αν υπάρχει κάποιος που εκτιμά τη συγκεκριμένη νοοτροπία είναι ο Ράφα Μπενίτεθ».