Με τον Κωνσταντέλια να σκοράρει δύο φορές και τον Ζίβκοβιτς να βρίσκει επίσης δίχτυα και μάλιστα με πολύ όμορφο τρόπο, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 3-1 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε στη 2η θέση, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Θεσσαλονικείς αφού μόλις στο 4′ άνοιξαν το σκορ με τον Κωνσταντέλια μετά το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κλέιμαν. Έτσι, με το 0-1 από νωρίς ο δικέφαλος του βορρά μπορούσε να διαχειριστεί όπως ήθελε την κατάσταση αλλά αυτό δεν φάνηκε στα επόμενα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 24′ με το δυνατό σουτ του Λιάσου που απέκρουσε δύσκολα ο Κοτάρσκι και αμέσως μετά, στο 25′, ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Παμλίδη μετά το κόρνερ του Σόρια (1-1). Παρ’ όλα αυτά, οι Ηπειρώτες δεν πρόλαβαν να χαρούν όσο θα ήθελαν την ισοφάριση αφού στο 33′ οι Ασπρόμαυροι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Κωνσταντέλιας με πολύ ωραίο τελείωμα εκτός περιοχής έγραψε το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, πάντως, παραλίγο να γίνει το 2-2 με αυτογκόλ του Κεντζιόρα μετά τη σέντρα του Παμλίδη, με τον ΠΑΣ να πιέζει και τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί την κατάσταση στη συνέχεια και να πλησιάζει και σε τρίτο γκολ στο 63′ με τον Κωνσταντέλια ξανά αλλά αυτή τη φορά ο Κλέιμαν απέκρουσε.

Μικρό το κακό, όμως, για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου από τη στιγμή που το 1-3 ήρθε στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 77′, όταν ο Ζίβκοβιτς με πολύ όμορφο τελείωμα μετά την πάσα του Σαματά έκανε το 1-3 και σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο (82’ Μπιλμπάο), Παμλίδης, Γκάρο (74’ Λώλης), Ροσέρο, Μπάλαν (62’ Κόντε).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75’ Σάστρε), Κεντζιόρα (61’ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μεϊτε (58’ Σβαμπ), Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (58’ Α. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (75’ Σαμάτα).